Besøg Christiansø

Hvert år besøges Christiansø af ca. 40.000 gæster. De fleste er endagsturister, og nogle overnatter en eller flere nætter. Uanset hvor lang tid du er på Christiansø, prøver vi at gøre vores bedste for at give vores gæster den bedste oplevelse.

Der er flere muligheder for at overnatte: Gæstgiveriet, fængslet Ballonen, Hestehytten eller teltpladsen. For alle steder gælder, at der er rift om pladseren i højsæsonen (uge 26-31), så bestil i god tid, hvis du vil overnatte.

Af lokale spisesteder kan der kun vælges mellem kroen eller kiosken, som byder på grillmad. Men vi kan også anbefale, at I tager madpakke/-kurv, som kan indtages på et af vores madpakkesteder eller blot på klipperne. Du kan også købe ind hos købmanden.

Nyd naturen, bygningerne, fæsningsværkerne og dyrelivet, mens du er her. Og besøg museerne i Store Tårn og Lille Tårn. Måske kan du også nå at komme lidt ind under huden på den særlige ø-kultur, som hersker herude, selvom det typisk kræver en eller flere overnatninger.

Christiansø er af sommerhusudbyderen Campaya nævnt som en af 25 spændende - og alternative - oplevelser på Bornholm. Læs mere i artiklen her