Christiansø Teltplads

Velkommen til sæson 2018

Fra 2018 bortforpagter Christiansø Administration teltpladsen. De nye forpagtere er Laura og Claus Juhl Zafnes, som overtager driften pr. 1. maj.

Kontakt

Forpagtere: Laura og Claus Juhl Zafnes
Telefon: +45-2940 5002
Mail: teltplads@christiansoe.dk

Åbningstid

1. maj til 15. september

Udenfor åbningstiden kan teltpladsen benyttes efter nærmere aftale.  

Nødvendigt at bestille teltplads

Det er nødvendigt at bestille teltplads før ankomst for at sikre overnatning på øen. Dette gælder særligt i højsæsonen juni-august

Bestilling for sæson 2018 starter 1. april.

 

Gå til bestilling =>

   

 

Priser i 2018 pr. døgn/overnatning

Lille telt:  kr. 75 + kr. 40 pr. person på 12 år og derover
Stort telt: kr. 100 + kr. 40 pr. person på 12 år og derover

Teltstørrelser

Teltpladsens begrænsede størrelse betyder, at teltene særligt i de meget efterspurgte fem uger i højsæsonen skal overholde grænserne for maksimum bredde og længde.

Lille telt: bredde op til 2 meter og ingen ståhøjde.

Stort telt: bredde over 2 meter, maksimal længde 3,5 meter. Få telte op til 4 meter længde. Oplys ved bestilling. Alle telte med ståhøjde er et stort telt.

Faciliteter

Teltpladsen er udstyret med en række basis-faciliteter:

Et lille køkken med komfur, to køleskabe (ikke frost), mikroovn, kaffemaskine, vandkoger, gryder, pander og køkkenudstyr. Udendørs vask med koldt vand og gasgrill. Du skal som minimum selv medbringe: tallerkener, bestik, krus og glas, viskestykker.

Et lille opholdsrum ligger ved siden af køkkenet med café-borde og stole. Mulighed for opladning af telefon m.m.

I særskilt bygning er der to vandskyllende toiletter og lille håndvask. Badefaciliteter og supplerende toiletter findes nord for Store Tårn.

Affaldsstation til brandbart affald og glas findes ved siden af toilet. 

Hertugindens Bastion og Kongens Have (se kort nedenfor)

I højsæsonen, der omfatter ugerne 27, 28, 29, 30, 31 og 32, udvides teltpladsen til også at omfatte den nordlige del af Kongens Have. Desværre kan vi ikke udvide faciliteterne til teltpladsen. Dette gælder navnlig køkkenet, som i højsæsonens fem uger vil kræve lidt tålmodighed. Fra Kongens Have er der ikke langt til toiletterne i Vagten ved Store Tårn. Disse toiletter kan også anvendes af teltliggerne. I samme bygning findes også bad.

Hertugindens Bastion fyldes op først. Fastliggere vil fortrinsvis få anvist plads på Hertugindens Bastion, mens familier og de mindre telte primært vil blive henvist til Kongens Have. Man kan i forbindelse med bestilling angive, hvor man ønsker at ligge, men det er ikke sikkert at ønsket kan efterkommes.

BEMÆRK: Det er et lovkrav, at der er et brandbælte mellem teltene på 3 meter. Træbjælker markerer brandbæltet på Hertugindens Bastion. Bjælkerne kan også bruges som siddeplint, trædeplint for at kigge over fæstningsmuren, afsætningsplads osv. I Kongens Have gælder afstandskravet også, men er ikke markeret med bjælker.


 Oversigtskort teltplads