Logier og værelser

Reservation i højsæsonen 15. juni – 15. august kan tidligst ske fra 1. april samme år.

Lejemålene varierer i priser, faciliteter og størrelser, og kan rumme fra 1 til 4 personer. Alle værelser er som udgangspunkt møblerede. Der er dyner og hovedpuder.

Lejere skal selv rengøre lejemålene før afrejse.
Lejemålene er tilgængelige fra kl. 12 på ankomstdagen til kl. 10 på afrejsedagen.

Oversigt over vore værelser og logier

Hybel (3 stk.) – 1-2 personer

Tre hybler beliggende i Østre Længe i Gaden på Christiansø, som deler et køkken, men har eget bad/toilet. Hver hybel har en sovesofa med plads til to personer

Tegnestuen – op til 4 personer

Hyggelig lejlighed for enden af Østre Længe på Christiansø med stue, lille køkken, soveværelse med 1½ mands seng og eget bad/toilet. I stuen er en sovesofa samt en foldeseng.

Præstelejligheden – op til 4 personer

Smuk lejlighed i Vestre Længe i Gaden på Christiansø med stue med sovesofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget bad/toilet (via mellemgang).

Trim – 2 personer

Loftslejlighed ovenpå øens trimcenter med stue med to enkeltsenge og lille tekøkken. Toilet i stueplan og bad i nabobygningen “Hønsehuset”.

Lejlighed 13 – op til 6 personer

OBS! Lejemål 13 er ikke ledig 9. maj-16. maj og 1. juni-19. september 2021.

Lejlighed i 3 plan med køkken og stue i stueplan, 2 værelser og bad/toilet på 1. sal og 2 værelser på 2. sal. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration

Bagerens Hus – op til 6 personer

OBS! Bagerens Hus bliver indtil videre ikke udlejet som korttidslejemål i 2021.

Ensomt beliggende hus med køkken, stue, værelse og bad/toilet i stueplan, samt 1 værelse og 2 kamre på 1. sal. Til huset hører egen have. Huset er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale og forventningsafstemning med Christiansø Administration.

Sygehusværelse (2 stk.) – 1-2 personer

OBS! Sygehusværelserne er ikke ledige 28. juni – 29. august 2021.

2 nyistandsatte små værelser i gavlen af det gamle sygehus på Frederiksø. Der er ikke umiddelbart adgang til bad og toilet, så leje kan kun ske efter særlig aftale og forventningsafstemning med Christiansø Administration.

Lejlighed 99 “Gitz” – 2 personer

OBS! Lejemål 99 er ikke ledig 17. maj – 12. september 2021.

Køkken, lille stue og 2 værelser. Lille bad/toilet via gang. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration.

Priser, faciliteter, beliggenhed og retningslinjer?