Det sker 2020

DagDet sker
Lørdag 13. juni og resten af året Årets store udstilling i Store Tårn
“Shabu Shabu -Love your Monsters” Installationskunst ved Anders Brinch og Silas Inoue.  Åbner lørdag den 13. juni 2020 og vil kunne besøges frem til uge 42, der er skolernes efterårsferie.
Søndag 20. septemberBornholms Kulturuge – en søndag på Christiansø
Programmet ude nu, så glæd dig til en dag på Christiansø, hvor du kommer ind bag mange af øens grønne døre og hvor sang og musik, mad og spil er på programmet. Se det på www.bornholmskulturuge.dk
Fredag 25. septemberChristiansø Kanonerlaug fyrer af
Når Georg Stage anløber Christiansø og passerer Kongens Bastion, affyrer kanonerlauget tre skud som velkomsthilsen. Kom ud til Kongens Bastion og mærk suset fra fortiden.
Fredag 25. – søndag 27. septemberGeorg Stage besøger Christiansø
Oplev et af Danmarks smukkeste sejlskibe, når det anløber Christiansø og ligger på øen i et par dage. Afsejlingen er spektakulær – kom selv og oplev den.
Lørdag 10. oktober – tirsdag 13. oktoberFuglekiggeri for alle
Fire dage hvor fuglekiggeri fylder de lyse timer og hver aften slutter med fællesspisning. Tre overnatninger + aftensmad til en samlet pris på kr. 780,00.
Ring 41 850 550 for yderligere info.
Torsdag 15. oktober – søndag 18. oktoberFuglekiggeri for alle
Fire dage hvor fuglekiggeri fylder de lyse timer, og hver aften slutter med fællesspisning. Tre overnatninger + aftensmad til en samlet pris på kr. 780,00.
Ring 41 850 550 for yderligere info.