Overnatning

Reservation af administrationens korttidslejemål foregår via denne hjemmeside, ikke telefonisk ej heller pr mail.

Vælg dato og scroll ned for at se de ledige lejemål.

Henvendelser, ikke booking, i perioden 1. april – 31. oktober skal ske til Butik Sirenehuset på mail booking@christiansoe.dk

Henvendelser i perioden 1. november – 31. marts skal ske til Christiansø Administration tlf. 5646 2013 hverdage kl. 10-12 eller mail kontor@christiansoe.dk

Oversigt over vore værelser og logier

Hybel (3 stk.) – 1-2 personer

Tre hybler beliggende i Østre Længe i Gaden på Christiansø, som deler et køkken, men har eget bad/toilet. Hver hybel har en sovesofa med plads til to personer. Pris kr. 460,00 pr. overnatning.

Tegnestuen – op til 4 personer

Hyggelig lejlighed for enden af Østre Længe på Christiansø med stue, lille køkken, soveværelse med 1½ mands seng og eget bad/toilet. I stuen er en sovesofa samt en foldeseng. Pris kr. 550,00 pr. overnatning.

Præstelejligheden – op til 4 personer

Smuk lejlighed i Vestre Længe i Gaden på Christiansø med stue med sovesofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget bad/toilet (via mellemgang). Pris kr. 660,00 pr. overnatning.

Trim – 2 personer

Loftslejlighed ovenpå øens trimcenter med stue med to enkeltsenge og lille tekøkken. Toilet i stueplan og bad i nabobygningen “Hønsehuset”. Kr. 460,00 pr. overnatning.

Lejlighed 13 – op til 6 personer

Lejlighed i 3 plan med køkken og stue i stueplan, 2 værelser og bad/toilet på 1. sal og 2 værelser på 2. sal. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration.

OBS! Lejemål 13 er ikke ledig maj til oktober.

Sygehusværelse (2 stk.) – 1-2 personer

2 nyistandsatte små værelser i gavlen af det gamle sygehus på Frederiksø. Der er ikke umiddelbart adgang til bad og toilet, så leje kan kun ske efter særlig aftale og forventningsafstemning med Christiansø Administration.

OBS! Sygehusværelserne er ikke ledige juni – september.

Lejlighed 99 “Gitz” – 2 personer

Køkken, lille stue og 2 værelser. Lille bad/toilet via gang. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration.

OBS! Lejemål 99 er ikke ledig maj – oktober.