Administrationens lejemål

Til Christiansø Administration hører diverse værelser/logier, hvis primære formål er indkvartering af Administrationens samarbejdspartnere, f.eks. håndværkere, arkitekt, organist, præst, tandlæge, fodterapeut samt deltagere i diverse kulturarrangementer – koncerter, udstillinger, teater.

I det omfang administrationen ikke anvender logierne, er det muligt at leje disse korttidslejemål.

I særlige tilfælde kan administrationen få brug for ekstra indkvartering, hvilket kan medføre, at ens reservation bliver annulleret. Dette gælder for cellerne i Ballonen, hyblerne, Tegnestuen og Trimcenteret. Det forekommer sjældent, men er dog en mulighed, som man skal være opmærksom på ved reservation af administrationens korttidslejemål.

Sådan reserverer du en af af administrationens korttidslejemål:

Indtast ønsket periode i felterne indtjekning og udtjekning herunder og tryk på søg. De ledige lejemål i de ønskede dage vil herefter vises under oversigten. Tryk på Vælg ud for det ønskede lejemål og derefter Næste for at foretage en reservation.

Skemaet under søgefelterne med de grå og grønne felter er kun en oversigt, ikke en genvej til reservation.

Bemærk, at reservationer i højsæsonen, lørdag i uge 25 til lørdag i uge 32, tidligst kan foretages fra 1. april samme år.

I 2023 åbner online reservation i højsæsonen lørdag 1. april kl. 9.00.

Reservationer udenfor højsæsonen kan tidligst foretages 1 år før lejeperioden.

Henvendelser, ikke reservation, i perioden 1. april – 31. oktober kan ske til Butik Sirenehuset på mail booking@christiansoe.dk

Henvendelser i perioden 1. november – 31. marts kan ske til Christiansø Administration tlf. 5646 2013 hverdage kl. 10-12 eller mail booking@christiansoe.dk

Retningslinier for indtjekning, afbestilling mv.

Oversigt over Christiansø Administrations korttidslejemål

Ballonen – det gamle fængsel

Christiansøs tidligere statsfængsel, kaldet Ballonen, er i dag indrettet som et lille vandrerhjem med fem celler til overnatning for 1-2 personer og alle praktiske faciliteter.

Der er dog kun tremmer for vinduet i en enkelt celle. Det er cellen på første sal, hvor systemkritikeren Dr. Dampe sad fængslet i 15 år.

Prøv en nat, hvor den tunge dør smækker i bag dig.

Ballonen har åbent hele året.

I hver af de fem celler er en sovesofa, der kan slås ud til to personer, to rullemadrasser, dyner og hovedpuder, bord, stol og skab. Sengetøj og håndklæder skal man selv medbringe.

En celle er indrettet som fælles toilet og bad og med et aflåseligt skab pr. celle.

En celle er indrettet som fælles køkken med komfur, køleskab med frys, opvaskemaskine, kaffemaskine, vandkoger, gryder, pander og nødvendigt køkkenudstyr. Ligeledes forefindes tallerkener, kopper, glas og bestik.

Du skal selv rengøre cellen efter brug..
Cellen skal forlades senest kl. 10 på afrejsedagen.

Rygning er ikke tilladt i fængslet – hverken i celler eller på fællesarealer. 

Der er ikke adgang til WIFI i fængslet. Pris kr. 430,00 pr. overnatning.

Hybel (3 stk.) – 1-2 personer

Tre hybler beliggende i Østre Længe i Gaden på Christiansø, som deler et køkken, men har eget bad/toilet. Hver hybel har en sovesofa med plads til to personer. Pris kr. 470,00 pr. overnatning.

Tegnestuen – op til 4 personer

Hyggelig lejlighed for enden af Østre Længe på Christiansø med stue, lille køkken, soveværelse med 1½ mands seng og eget bad/toilet. I stuen er en sovesofa samt en foldeseng. Pris kr. 560,00 pr. overnatning.

Trim – 2 personer

Loftslejlighed ovenpå øens trimcenter med stue med to enkeltsenge og lille tekøkken. Toilet i stueplan og bad i nabobygningen “Hønsehuset”. Kr. 470,00 pr. overnatning.