Administrationens lejemål

Til Christiansø Administration hører diverse værelser/logier, hvis primære formål er indkvartering af Administrationens samarbejdspartnere, f.eks. håndværkere, arkitekt, organist, præst, tandlæge, fodterapeut samt deltagere i diverse kulturarrangementer – koncerter, udstillinger, teater.

I det omfang administrationen ikke selv skal anvende indkvarteringsmulighederne, er det muligt at leje disse.

Vær opmærksom på, at Christiansø Administration forbeholder sig ret til at annullere reservationer af korttidslejemål, hvis administrationen skulle få behov for yderligere indkvartering af eksterne samarbejdspartnere.

Sådan reserverer du en af af administrationens korttidslejemål:

Indtast ønsket periode i felterne indtjekning og udtjekning og tryk på søg. De ledige lejemål i de ønskede dage vil herefter vises under oversigten med de grå og grønne felter. Tryk på Vælg ud for det ønskede lejemål og derefter Næste for at foretage en reservation.

Bemærk, at der skal tillades cookies for at reservationsskemaet indlæses på hjemmesiden.

OBS! Skemaet med de grå og grønne felter under søgefelterne er en oversigt, ikke en genvej til reservation.

Reservationer i højsæsonen, lørdag i uge 25 til lørdag i uge 32, kan tidligst foretages fra 1. april samme år.

Reservationer udenfor højsæsonen kan tidligst foretages 1 år før lejeperioden.

Henvendelser i perioden 1. april – 31. oktober kan ske til Butik Sirenehuset på mail booking@christiansoe.dk. Bemærk, at reservationer kun kan foretages online via hjemmesiden.

Henvendelser i perioden 1. november – 31. marts kan ske til Christiansø Administration tlf. 5646 2013 hverdage kl. 10-12 eller mail booking@christiansoe.dk

Retningslinier for indtjekning, afbestilling mv.

Oversigt over Christiansø Administrations korttidslejemål

Ballonen – det gamle fængsel

Christiansøs tidligere statsfængsel, kaldet Ballonen, er i dag indrettet som et lille vandrerhjem med fem celler til overnatning for 1-2 personer og alle praktiske faciliteter.

Der er dog kun tremmer for vinduet i en enkelt celle. Det er cellen på første sal, hvor systemkritikeren Dr. Dampe sad fængslet i 15 år.

Prøv en nat, hvor den tunge dør smækker i bag dig.

Ballonen har åbent hele året.

I hver af de fem celler er en sovesofa, der kan slås ud til to personer, to rullemadrasser, dyner og hovedpuder, bord, stol og skab. Sengetøj og håndklæder skal man selv medbringe.

En celle er indrettet som fælles toilet og bad og med et aflåseligt skab pr. celle.

En celle er indrettet som fælles køkken med komfur, køleskab med frys, opvaskemaskine, kaffemaskine, vandkoger, gryder, pander og nødvendigt køkkenudstyr. Ligeledes forefindes tallerkener, kopper, glas og bestik.

Du skal selv rengøre cellen efter brug..
Cellen skal forlades senest kl. 10 på afrejsedagen.

Rygning er ikke tilladt i fængslet – hverken i celler eller på fællesarealer. 

Der er ikke adgang til WIFI i fængslet.

Hybel (3 stk.) – 1-2 personer

Tre hybler beliggende i Østre Længe i Gaden på Christiansø, som deler et køkken, men har eget bad/toilet. Hver hybel har en sovesofa med plads til to personer.

Tegnestuen – op til 4 personer

Hyggelig lejlighed for enden af Østre Længe på Christiansø med stue, lille køkken, soveværelse med 1½ mands seng og eget bad/toilet. I stuen er en sovesofa samt en foldeseng. Pris kr. 590,00 pr. overnatning.